ASP bevezetés és pályázati lehetőség

ASP bevezetés és pályázati lehetőség

Mint bizonyára Ön is tudja, megjelent az ASP rendelet, amely szerint minden Önkormányzat vagy még idén, vagy legkésőbb jövőre be kell vezesse az ASP-t. (Ettől abban az esetben lehet csak eltérni, ha a meglévő szoftver-rendszereikhez a rendelet által előírt interfész kapcsolatot alakítanak ki az ASP központtal, de ez külön engedélyhez kötött, és ebben az esetben nem jogosultak pályázat benyújtására.)

Az ASP-hez való csatlakozáshoz 100%-os vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 pályázat keretében. Önkormányzatuk nagyságától függően ez 6.000.000 Ft-tól 9.000.000 Ft-ig terjedő összeg. A csatlakozásuk dátumát és az igényelhető összeget a pályázati kiírásban tudják ellenőrizni.

Az első ütembe sorolt Önkormányzatoknak 2016. szeptember 15. és 30.-a között, a második ütemnek 2017 februárjában van lehetősége benyújtani a pályázati igényét, ezért nagyon fontos, hogy ez időben megtörténjen.

A pályázati összeg keretében 3 nagyobb területen tudnak pályázati pénzt igényelni: Működésfejlesztés és szabályozási keretek kialakítása, Hardver és szoftver beszerzés és Migráció.

Amennyiben úgy dönt Önkormányzata, hogy csatlakozik az ASP-hez, ne késsen le a pályázati lehetőségről! (Közös Hivatal esetén a székhely település tudja a pályázatot benyújtani.)

Cégünk vállalja, hogy ingyen elkészíti pályázatukat a Működésfejlesztés és szabályozási keretek kialakítására pályázható támogatás terhére: elkészítjük a pályázati anyagot, elkészítjük vagy frissítjük a kötelezően teljesítendő információbiztonsági szabályzatukat és iratkezelési szabályzatukat, továbbá ajándékként elkészítjük vagy frissítjük Önkormányzatuk kockázati besorolását és cselekvési tervét, hogy a 2013. évi L-es törvénynek is megfeleljenek!

Bízza ránk a szükséges szabályzatok elkészítését, mert már több mint 90 Hivatal vagy Közös Hivatal részére készítettük el megfelelően és határidőre!

"A 2013. évi L. törvénynek való megfeleléshez a Web Biztonság Informatika Kft. szolgáltatását választottuk. Mind szakmailag, mind a hozzáállásuk tekintetében elégedettek voltunk a nálunk végzett munkájukkal. " – Mohainé Jakab Anikó jegyző, Vecsési Polgármesteri Hivatal

Hívjon még ma, hogy időben tájékoztatást tudjunk adni a részletekről!
Telefon: 0670 236 2301

Bízza szakértőinkre a munkát! A részletekkel kapcsolatban keressen minket:

Kapcsolat